Wij zijn

Over Bari Gym

DE NIEUWSTE √ČN ENIGE
VECHTSPORT GYM IN DE BOLLENSTREEK!

Elke dag open!

Maandag t/m zaterdag hebben wij dagelijks trainingen. Op zondag kun je vrij trainen.

Scherp geprijsd!

Met een nieuwe gym komen ook nieuwe prijzen. Neem contact op voor jouw scherpe deal!

Altijd opzegbaar!

Heb jij minder tijd? Zeg dan eenvoudig je abonnement weer op.

Groeien, groeien!

Steeds meer mensen vinden de weg naar ons & wij organiseren ook nog eens gave evenementen.

Bari Gym is een sportschool in Lisse, gespecialiseerd in Taekwondo en kickboksen, opgericht door Rick van der Hulst en Bart Mooijekind. De afkorting van beide voornamen heeft de naam “Bari Gym” gevormd.

Deze twee jonge oprichters trainden al jaren samen in de club van wijlen Ron Landre. Na het overlijden van deze grootheid in de sport, hebben Bart en Rick samen besloten om het werk van Ron Landre voort te zetten in de vorm van hun school. Dit resulteert in pittige trainingen, waarbij ook het conditionele aspect zwaar weegt. Trainingen waarin voor ieder wat wils te vinden is; de traditionele technieken en stijlvormen komen aan bod, zelfverdedigingstechnieken, sparring en speciale wedstrijdtrainingen. Zo kan zowel de recreant als de wedstrijdvechter hier terecht voor trainingen, voor zowel Taekwondo als kickboksen.

De trainingen in het Taekwondo worden verzorgd door Rick van der Hulst (3e dan W.T.F.) en Bart Mooijekind (2e dan W.T.F.). Zij geven afwisselend training en brengen zo ieder hun kennis over aan de leerlingen.Zowel Rick als Bart zijn nog actief in het wedstrijdcircuit, waarvoor ze beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week trainen.De trainingen in het kickboksen worden ook gegeven door afwisselend Rick en Bart.Verder geeft Bart ook trainingen in het Taekwondo voor de jeugd vanaf 8 jaar. Deze trainingen zijn speciaal gericht op kinderen; spelenderwijs toch wijzer worden, op een verantwoorde manier!

Met deze trainers zijn er in een korte periode al goede en leuke groepen ontstaan met trainingen waarin een ieder zijn plezier en doel vindt. Volwassen en jeugd, dames en heren.Desgevraagd verzorgt Bari Gym ook clinics en seminars voor bedrijven en instellingen. Op aanvraag kan dan een programma in elkaar gezet worden, aangepast aan de wensen van de klant. Informeer bij BariGym naar de mogelijkheden!

Desgevraagd verzorgt Bari Gym ook clinics en seminars voor bedrijven en instellingen. Op aanvraag kan dan een programma in elkaar gezet worden, aangepast aan de wensen van de klant. Informeer bij Rick of Bart naar de mogelijkheden! Wanneer je meer informatie wilt over trainen bij Bari Gym, neem dan contact.

Klaar voor de uitdaging?